Street View
       
     
Kitchen
       
     
Bathroom
       
     
Stair to Roof
       
     
Roof Access
       
     
Reading Space
       
     
Bulkhead
       
     
Bulkhead and Sitting Area
       
     
Street View
       
     
Street View
Kitchen
       
     
Kitchen

League Studio worked with a pair of artists and Park Slope pioneers to expand, transform and daylight their home of 25 years.  Their top floor two bedroom apartment was reconfigured to allow for roof access and an open kitchen.  Storage space was maximized by making use of the high ceilings.  A spiral stair case was installed surrounded by 1 ½ story bookcases.  The roof top structure provides an intimate reading nook and garden storage. A large window and a skylight flood the apartment with daylight.  

Bathroom
       
     
Bathroom
Stair to Roof
       
     
Stair to Roof
Roof Access
       
     
Roof Access
Reading Space
       
     
Reading Space
Bulkhead
       
     
Bulkhead
Bulkhead and Sitting Area
       
     
Bulkhead and Sitting Area